Sport- en gezondheidscentrum
07 jul

Gilbert ‘The Hurricane’ Yvel (Amsterdam, 30 juni 1976) heeft zijn pensioen uit het MMA en kickboks al een tijd geleden aangekondigd. De gemengde krijgskunstenaar was de eerste Nederlandse vechter die getekend heeft bij Pride FC in Japan. Later in zijn loopbaan tekende hij met de UFC. De onverschrokken strijder werd bekend om zijn vuile vechtstijl en zijn ‘discussies’ met scheidsrechters. In de ring kon hij altijd een bad boy zijn, maar dan vocht hij ook als een leeuw. Tegenwoordig is Gilbert een full-time nice guy met een indrukwekkende carrière achter de rug.

Emrah Çay – 07/07/2017

En nu is hij hier!

Aanstaande zaterdag 22 juli heb je de kans om hem te ontmoeten.

22 jun

Ook last van gym-timidatie?
Dames, er zijn manieren om je volledig thuis te voelen in de sportschool, zelfs in de hoek met de losse gewichten! Lees snel verder.

Emrah Çay – 22/06/2017

Krachttraining is niet meer alleen voor bodybuilders en professionele atleten.

16 jun

3 simpele regels om veilig te sporten

Wees gerust, fitness is op zich al een veilige sport. Je moet je alleen aan deze drie simpele regels houden om de kans op blessures of ongelukjes te minimaliseren. Dan kun je ook langdurig genieten van je work-outs. 

Emrah Çay – 16/06/2017

10 mei

“We zijn midden in de lente en de zomer komt eraan. Hemelvaart en de vakantie staan ook voor de boeg en men zoekt het buiten fietsen en joggen weer op.”

Dat wordt als reden aangegeven voor de verminderde animo voor de Spinning lessen die bij Olympic Gym Enschede door Elmar werden verzorgd. Wij zijn dus genoodzaakt om mee te delen dat bij ons deze lessen helaas (tijdelijk) zijn stop gezet. Uiteraard zullen we u via deze weg ook op de hoogte houden wanneer het weer aantrekt en dus weer aanvang zal nemen.

U mag ons zeker laten weten wat u hiervan vind, dus aarzel niet als u contact wil opnemen. Wij zullen dan samen ernaar kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat u toch lekker fit kunt blijven op andere passende wijzes!